Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия 
Информация за портала, обратна връзка

Помощ

Помощ - Хотелиери

Помощ Хотелиери Нов хотел Как да включа моя хотел?

Нов хотел

Как да включа моя хотел?

За безплатно участие в Journey.bg е достатъчно да се регистрирате като хотелиер през входа "за членове", намиращ се в долното дясно меню на всеки екран на Journey.bg.

Кликнете на бутон "Регистрация" и ако приемате Началните условия за ползване на резервационната система Journey.bg, направете своята регистрация с нотискане на бутон "Хотелиер", намиращ се в края на началните условия.

В рамките на един работен ден Вашата регистрация ще бъде потвърдена от администратор на Journey.bg, след което ще получите достъп за редактиране на данните на Вашия хотел/и, като го/и изберете от списъка с хотели за населеното място, където е разположен, а ако липсва/т, имате възможност да го/и добавите самостоятелно.

Хотелиерът може да присъства само в една от езиковите версии на Journey.bg, но всеки хотел присъства задължително във всички езикови версии на Journey.bg.

Езиковите версии на Journey.bg са българска, английска и руска.

Допълнителни материали изпращайте на адрес: office@journey.bg

 

За повече информация,

моля,

прочетете Стандартните общи условия за участие на хотелиери в Journey.bg.

 

 

Ако снимките, с които разполагате са стари или не ви удовлетворяват като качество, наш представител може да посети обекта и да изготви цифров фотоалбум от 50 до 6000 фотографии.

Цената за посещение, заснемане, обработка и запис на компакт диск на суровия и подготвен за публикуване фото материал е 50 EURO (без ДДС) + транспортни и командировъчни разходи.