Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Администрация агенции
Търсене

Гаранция за качествена почивка
Дата: 2005-02-12

Туристическите агенции ви дават гаранция за качествена почивка. В предлаганите оферти, те включват маршрут, вид на транспорта, застраховка, продължителност на пътуването, както и местоположението и нощувките в хотел.

Зимата е не по-малко привлекателна за почивка, отколкото лятото, най-вече за любителите на ските и зимните спортове. Когато планирате отпускът си, е добре да ползвате услугите на туристическите агенции. Това ще ви спести доста време и нерви. Посещавайки офисите им, можете точно да заявите какви са вашите изисквания и туристическите агенти ще се съобразят с тях.

Ако пътувате в чужбина тук може да потърсите съвет и за необходимите ви документи, както и съдействие при осигуряването им. Освен това в туроператорските фирми ще ви предложат и варианти за транспорт, който може да използвате.

Обикновенно в офертите се включва маршрут, вид на транспорта, застраховката, продължителността на пътуването, както и местоположението и нощувките в хотел.
В някои са предвидени и кратки пътувания, посещения на културни обекти и екскурзовод на български език.

За да избегнете изненади, добре е предварително да се информирате за храната. Уточнете каква е формата на обслужване - дали е полупансион, пълен пансион или ол инклузив.

За ваше удобство плащането може да извършите по банков път или в брой.

Ако пък решите да не използвате услугите на специализирана агенция, а по своя преценка да изберете хотел, в който да отседнете, също трябва да знаете на какво да обръщате внимание. Ако разчитате на информация само от сайта на определен хотел, почивна станция или вила, имайте предвид, че публикуваното там не винаги отговаря на реалните условия. Добре е да попитате приятели и познати за конкретното място, за да не останате разочаровани. Понякога и най-малките недоразумения са в състояние да развалят настроението, а това все пак е отдавна жадуваната почивка. Затова още на рецепцията се запознайте с обявените цени на нощувки и на допълнителни услуги.


Печат на офертатаПечат
Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Документи | Гаранция за качествена почивка
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.