Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Администрация агенции
Търсене

Как да изберем семинарна зала
Дата: 2010-04-17

В основата на успешното организиране на фирмено бизнес събитие - семинар, конференция, представяне на нов продукт, фирмено обучение, тренинг или сватбено тържество, винаги стои избирането на подходящо място за провеждането му. Най-подходящият избор за провеждането на дадено фирмено или организирано, под формата на конференция на дадена тема, събитие е конферентната зала.

Обикновено, изискванията и условията към подходящата конферентна зала, зависят от естеството на организираното представяне, за колко голяма група от хора е предвидено и какви технически изисквания са необходими да бъдат изпълнени, за да може да се проведе максимално успешно и да изпълни целите, които са в основата на организирането на събитието.

Първоначалният избор на подходяща конферентна зала, започва с броя места и начина на подреждането им в залата и дали има възможност за промени в разпределението на седящите места, за по-добро организиране на презентация, обучение, конференция, семинар или сватба. След това, трябва да се съобрази и избере удобно за участниците място на конферентната зала.

Повечето хотели предлагат добре обзаведени и ободрудвани конферентни зали, които могат да покрият техническите и интерьорни стандартни изисквания, изисквани при търсенето на място за провеждането на бизнес семинари, фирмени организирани обучения и конференции.

Не на последно място по важност, при организирането и подбирането на конферентна зала, е техническото оборудване, което предлага и дали то е в съответствие с техническите изисквания на провежданото събитие. Основните изисквания са да има мултимедия, достатъчно голям за размерите на залата екран, който да се вижда еднакво добре от всички седящи и ако са предвидени и правостоящи места, микрофон и флипчарт. Задължително условия е наличието на кабелен интернет и Wi-Fi, които да са достатъчно бързи, за да са в помощ в реално време при провеждането на организираното събитие. Голям плюс е наличието на добре обучен персонал, който да улеснява и прави организирането и провеждането на събитието още по-приятно и безпроблемно.

Избор на зала за семейни тържества

Освен в избора на конферентни зали за събития и обучения, всеки от нас рано или късно започва търсене на подходяща ритуална зала за сватби. Избора от ритуални зали в София не е много голям. Проблема често е в препълнения им график и липса на свободни часове. Полезно е да се знае, че през седмицата почти винаги има повече свободни дни и и таксата е по-ниска. Разбира се, ако планирате голяма сватба, е добре тя да е през уикенда за да е удобно на всичките ви гости.


Печат на офертатаПечат
Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Документи | Съвети | Как да изберем семинарна зала
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.