Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
България
версия за печат на принтер Бургаска област Карта на БългарияИзбор по карта
Търсене

Елените

п.к. 8259 тел.код 0554

Малките гърди се нуждаят от драперии


Триъгълните сутиени за плажа, не са най-удачният вариант за жените с малък бюст. Освен че не повдигат гърдите, тяхната кройка допълнително ги смалява.

Това не означава, че дамите, които не се вписват в критериите за Плейбой, задължително трябва да носят подплънки и банели за плажа. Напротив, те също могат да се възползват от най-новите тенденции и да се сдобият с бански костюм стил 80-те години на XX век. Стига той да не е в класическият си вариант със сутиен от триъгълни парчета.

Разновидност на плажните облекла от времето на 80-те, подходящи и за малки гърди, са моделите с драпиран сутиен. Ефектната кройка е поетичната с помощта на тънка връвчица, която е промушена от вътрешната страна на две правоъгълни парчета плат, предназначени да закриват, повдигат и уголемяват донякъде дамските прелести. Резултатът е драперия, която без съмнение ще привлича мъжките погледи.Светла Ечева

форум на пътешественика
Няма мненияИзпрати на приятел Изпрати на приятел


Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | България На плажа - Малките гърди се нуждаят от драперии - Елените, Бургаска област, информация, история, култура, забележителности в Елените, балнеология, екопътеки, маршрути, спорт в Елените, снимки от Елените, туризъм в Бургаска област, настаняване в хотели в Елените, Бургаска област; частни квартири в Бургаска област.
© 2000-2019 Journey.bg. Всички права запазени.