Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
България
версия за печат на принтер Ловешка област Карта на БългарияИзбор по карта
Търсене

Горно трапе

п.к. 5614 тел.код 069614

Избор на теглич


Безопасността - преди всичко

Всяка фирма, специализирана в производството на прицепни устройства има в асортимента си тегличи със сменяеми окачвачи. Това е продиктувано преди всичко от гледна точка на безопасността на пътниците.

Стърчащият извън габарита на задната броня окачвач увеличава рискът от травми. Иначе ударът би омекотила бронята, която в повечето съвременни високопроходими автомобили е от усилен еластичен полимер.

На нашия пазар могат да се намерят няколко модела разглобяеми окачвачи. Тук ви представяме разглобяем окачвач, отличаващ се по това, че сглобката с гредата на теглича е от вътрешната страна на бронята и в снето положение тегличът въобще не се вижда. Може би това е причината, именно този модел да се ползва с голямо търсене от собствениците на Mercedes и BMW.

Цената му е около 250 долара.Панайот Михалев

форум на пътешественика
1 мнениеИзпрати на приятел Изпрати на приятел


Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | България На път - Избор на теглич - Горно трапе, Ловешка област, информация, история, култура, забележителности в Горно трапе, балнеология, екопътеки, маршрути, спорт в Горно трапе, снимки от Горно трапе, туризъм в Ловешка област, настаняване в хотели в Горно трапе, Ловешка област; частни квартири в Ловешка област.
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.