Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
България
версия за печат на принтер Силистренска област Карта на БългарияИзбор по карта
Търсене

Алфатар

п.к. 7570 тел.код 08511

Обувките зад волана - по-добре скъпи, но качествени


Грамотният избор на всекидневни обувки, особено когато прекарвате по-голяма част от времето зад волана е много важен за здравето на краката ви и безопасността на движение. Отдавна не предизвиква съмнение фактът, че обувките имат съществено значение за шофьора. Практиката показва, че игнорирането на елемента обувки в някои случаи води до сериозни аварии.

Водачът трябва да носи леки удобни кожени обувки с меки подметки. С тях по лесно се усещат педалите и се контролира усилието на натиск. Много модели имат амортизиращ слой в задната част на подметката (Shock Point). Той защитава ходилото от излишни натоварвания, които често водят до главоболие и отпадналост.

Качествените обувки се предлагат със сменяеми влагопоглъщащи и антибактериоцидни стелки от пеноматериал Ecco Comfort Fibre System. Те имат здрави и дълготрайни подметки от полиуретан и латекс, които омекотяват стъпката и създават комфорт не само при ходене, но и управлението на автомобил. Обути така, краката се изпотяват по-малко.

Какво да изберем? Ако постоянно имате движение между офиса и автомобила, и препоръчваме серията City. Те са с класически дизайн, подчертаващ вашия представителен и делови стил, придават елегантност, а подметките им, изработени от кожа, в комбинация с полиуретан ще ви избавят от умората и ще се почувствате удобно при шофиране.

Не лош всекидневен вариант са сериите меки и еластични обувки Life и Sea Walker. Техните подметки са направени специално за твърди покрития, но в тях ще се чувствате комфортно и при излет извън града и при посещение на ресторант. С Life и Sea Walker вашата свобода не се ограничава от нищо.

В летните горещини и особено по време на дългите следобедни и вечерни разходки най-удобни са леките сандали Cosmo. Те имат свръхмека анатомична междинна стелка, прекрасно амортизираща стъпката. Освен това те са изключително леки и еластични, а вътрешният слой от микровлакна Ecco Comfort Fibre System надеждно предпазва краката от изпотяване.Николай Парфьомов

форум на пътешественика
Няма мненияИзпрати на приятел Изпрати на приятел


Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | България На път - Обувките зад волана - по-добре скъпи, но качествени - Алфатар, Силистренска област, информация, история, култура, забележителности в Алфатар, балнеология, екопътеки, маршрути, спорт в Алфатар, снимки от Алфатар, туризъм в Силистренска област, настаняване в хотели в Алфатар, Силистренска област; частни квартири в Силистренска област.
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.