Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
България
версия за печат на принтер Пловдивска област Карта на БългарияИзбор по карта
Търсене

Пловдив

п.к. 4000 тел.код 032

Как да разпознаем джебчиите

Пазете се от наглите джебчии
Пазете се от наглите джебчии

Не всеки, който се притиска до вас там, където е пренаселено, е сексуален маниак. По-вероятно е джебчия и непременно има партньор, ортак, съратник. Ако сте бдителни, може да му хванете крадливата ръчичка и да му счупите палавите пръстчета. Но за това трябва да имате освен усет, достатъчно физическа сила и някои умения, каквито не всеки притежава.

Затова нека се въоръжим с бдителност. В пълния тролей се качват три млади, хубави, добре облечени, гримирани, парфюмирани циганки и докато се питаш дали са платени курвички, те са си изкарали надника от няколко портфейла и чанти. А ти си просто един обран заплес.

Млади момчета, млади мъже обикновено по двама, но се правят, че не са заедно. Имат на ръката си прехвърлено якенце, палтенце, под което палавата ръчичка знае как да ви отвори ципа на джоба. Някои носят папки или нещо подобно. Въпросът е някой да прави параван. Така например висок мъж в автобуса се държи с ръка така, че партньорката му ти отваря джобовете.

По-важното е да се пазим!форум на пътешественика
Няма мненияИзпрати на приятел Изпрати на приятел


Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | България На път - Как да разпознаем джебчиите - Пловдив, Пловдивска област, информация, история, култура, забележителности в Пловдив, балнеология, екопътеки, маршрути, спорт в Пловдив, снимки от Пловдив, туризъм в Пловдивска област, настаняване в хотели в Пловдив, Пловдивска област; частни квартири в Пловдивска област.
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.