Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
България
версия за печат на принтер София град Карта на БългарияИзбор по карта
Търсене

България

Зала София

Спортна зала "София"
Спортна зала "София"
Два тенис корта под купола
Два тенис корта под купола

Адрес: Борисова градина
тел.: 963 07 73
GSM: 0886 866 886
E-mail: nsb_ead@abv.bg

Зала София е разположена в най-красивия парк на София, в близост до парк-хотел Москва, зала Универсиада и Световния търговски център. Залата е единственото закрито тенис съоръжение с два тенис корта и настилка “Teraflex – Touknoi” с много високи спортно-технически достойнства, позволяващи провеждането на състезания от най-висок клас.

Размери: 40х35х16 м. (в средата), 8 м. - в двата края (височина).

Залата разполага с 520 места, 2 съблекални, кафе-бар, ресторант и паркинг.

В зала София се провеждат състезания по художествена гимнастика, тенис на маса, аеробика, бадминтон, фехтовка, сумо, канадска борба и др. Тя е и културен център, с възможности за художествени изложби, търговски изложения, презентации, концерти и шоу програми.

 Стефан Качаунов

форум на пътешественика
Няма мненияИзпрати на приятел Изпрати на приятел


Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | България Обекти - Зала София - София, София град, информация, история, култура, забележителности в София, балнеология, екопътеки, маршрути, спорт в София, снимки от София, туризъм в София град, настаняване в хотели в София, София град; частни квартири в София град.
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.