Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
България
версия за печат на принтер Благоевградска област Карта на БългарияИзбор по карта
Търсене

България

Чист и истински човек

Често се караше, но без злоба, а с чувство за хумор

Ванга не понасяше неестествените, предвзетите хора, защото тя самата бе чист и истински човек. Това си спомня Катя Чапкънова, на която близо 25 години денят е започвал с пророчицата. Тя е убедена, че и в момента Ванга дава на това място дух и здраве.

Според нея прорчицата е имала още един дар Божи, освен ясновидството си - да обича силно хората, дошли с проблемите си при нея. "Хем често се караше, хем бе много човечна, с тънко чувство за хумор. Умееше да изслушва. За нея бе радост да говори с интелигентни, тактични хора, а не с грубияни. Последните слагаше от раз на мястото им", казва Чапкънова.

Тя никога няма да забрави най-важното послание на Ванга: "Бъдете добри. Правете добро, за да има добро за всеки! С доброто идва спасението. И вярата в Бога."

"Липсва ми общуването с нея", признава през сълзи петричанката.Димитър Събев

форум на пътешественика
Няма мненияИзпрати на приятел Изпрати на приятел


Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | България Кратка - Чист и истински човек - Рупите, Благоевградска област, информация, история, култура, забележителности в Рупите, балнеология, екопътеки, маршрути, спорт в Рупите, снимки от Рупите, туризъм в Благоевградска област, настаняване в хотели в Рупите, Благоевградска област; частни квартири в Благоевградска област.
© 2000-2021 Journey.bg. Всички права запазени.