Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
България
версия за печат на принтер Ловешка област Карта на БългарияИзбор по карта
Търсене

България

Конна база – с. Балканец


Разположена в полите на Стара Планина в подножието на прохода Троян - Кърнаре, в близост до историческия римски път “Виа Траяна” и на границата на Национален парк “Централен Балкан”, базата предлага богати възможности за конен туризъм в сърцето на Балкана.

Конюшната, разположена в село Балканец разполага с 8 напълно оборудвани бокса и къща за гости. На специално построения манеж се предлага групово и индивидуално обучение по езда с елитни породи коне. Квалифицирани инструктори осигуряват безопасно и ефективно обучение и разходки в планината по наследствени конни пътеки за 1, 2 и повече дни.Даниел Сираков

форум на пътешественика
Няма мненияИзпрати на приятел Изпрати на приятел


Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | България Екстремен - Конна база – с. Балканец - Троян, Ловешка област, информация, история, култура, забележителности в Троян, балнеология, екопътеки, маршрути, спорт в Троян, снимки от Троян, туризъм в Ловешка област, настаняване в хотели в Троян, Ловешка област; частни квартири в Ловешка област.
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.