Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
България
версия за печат на принтер Хасковска област Карта на БългарияИзбор по карта
Търсене

България

Бизнес центрове

Бизнес център

Построен през последните години на социализма, предназначен да бъде Партиен дом. След ноемврийския преврат става бизнесцентър, като в него са разположени офиси на фирми, адвокатски кантори, нотариуси, НПО, държавни институции и банка. Във фоайето се намират магазини.

Малък бизнес център

Тази сграда навремето е била градска баня. Не във всички домове е имало баня и затова тя е била необходима и се е използвала активно. След като вече не е била нужна е направен ремонт и се използва като бизнесцентър.

В момента с подкрепата на Германското дружество за техническо сътрудничество тук се откри Център за насърчаване на икономиката.

Универмаг

Името е съкращение на универсален магазин. Идеята е в него да може да се намери всякакъв вид стока. Магазинът е построен на мястото на възрожденската чаршия заедно с хотел Аида и кино Аида, през 60-те години, като един комплекс.

През времето на социализма той носи името на град от СССР – Ташкент, с когото Хасково е побратимен.форум на пътешественика
Няма мненияИзпрати на приятел Изпрати на приятел


Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | България Архитектурни - Бизнес центрове - Хасково, Хасковска област, информация, история, култура, забележителности в Хасково, балнеология, екопътеки, маршрути, спорт в Хасково, снимки от Хасково, туризъм в Хасковска област, настаняване в хотели в Хасково, Хасковска област; частни квартири в Хасковска област.
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.