Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
България
версия за печат на принтер Бургаска област Карта на БългарияИзбор по карта
Търсене

Ахтопол

п.к. 8280 тел.код 0550

Плажове Бутамята, Липите и Листи

Плаж Бутамята

Плаж Бутамята, наричан още южния плаж на село Синеморец, е охраняем и е най-посещаван. Има широка пясъчна ивица, заобиколена от гора. Предлагат се атрактивни развлечения, заведения за хранене и други плажни разнообразия.

Ако плажът ви се струва оживен, на юг се редуват други два плажа, запазили дивата си девствена природа.

Плаж Липите

В южния край на Бутамята започва пътека, по която се стига до плаж Липите. Той е слабо посещаван, заобиколен от гъста гора и представлява приятно място за тези, които предпочитат усамотението.

Плаж Листи

На около километър от плаж Липите се намира плаж Листи. Плажът е малък и закътан. Достъпен е само пеша.форум на пътешественика
1 мнениеИзпрати на приятел Изпрати на приятел


Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | България Природни - Плажове Бутамята, Липите и Листи - Ахтопол, Бургаска област, информация, история, култура, забележителности в Ахтопол, балнеология, екопътеки, маршрути, спорт в Ахтопол, снимки от Ахтопол, туризъм в Бургаска област, настаняване в хотели в Ахтопол, Бургаска област; частни квартири в Бургаска област.
© 2000-2018 Journey.bg. Всички права запазени.