Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
България
версия за печат на принтер Варненска област Карта на БългарияИзбор по карта
Търсене

България

Доверете се на българските туроператори

Първият български морски курорт
Първият български морски курорт

Развитието на туризма в България е изключително интензивно. Развиват се всички форми на туризъм защото страната предоставя всички условяия за това – природа, климат, историческо и културно наследство. Посещението на България е една добра идея за всеки човек от Европа или Северна Америка. Без излишна национална гордост ще кажа, че в Европа едва ли има страна съчетала в себе си природни дадености правещи я привлекателна през цялата година. За всеки човек жеалаещ да опознае света. България е задължително място за посещение.

С какво са полезни българските туристически фирми?

Когато пристигнете в София със самолет, влак или автобус, техен служител ще Ви посрещне и ще Ви транспортира до хотела. Ще Ви покаже основните забележителности на столицата, ще Ви покаже най-добрите заведения за хранене. Ще Ви съдейства при обмяна на валута и при уреждане на плащания и други формалности. Ако не сте резервирали хотел, можете да го направите чрез нашите туроператори.

Всяка фирма ще Ви предостави служител, който ще бъде ваш шофьор и преводач на територията на столицата и цялата страна - нещо, което Ви препоръчваме, за да нямате проблеми с общуването и ориентирането на територията на България. Ако не желаете да ползвате служител, ще Ви съдействат да наемете кола.

Ако имате важни фирмени разговори – ще Ви бъде осигурен преводач. Доверете се на утвърдените туроператори, които предоставят професионални качествени услуги. За тях клиентът е най-важен. Той трябва да се чуства конфортно в България и да няма проблеми с общуването - независимо дали говори на английски, немски, френски или друг език!форум на пътешественика
Няма мненияИзпрати на приятел Изпрати на приятел


Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | България Справочник - Доверете се на българските туроператори - Слънчев ден, Варненска област, информация, история, култура, забележителности в Слънчев ден, балнеология, екопътеки, маршрути, спорт в Слънчев ден, снимки от Слънчев ден, туризъм в Варненска област, настаняване в хотели в Слънчев ден, Варненска област; частни квартири в Варненска област.
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.