Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
България
версия за печат на принтер София град Карта на БългарияИзбор по карта
Търсене

България

Спортна зала Ареа


Имате свободно време?
Излезли сте от форма ?
Искате да се тонизирате?

Спортна зала Арея ще Ви даде всичко, от което имате нужда. Предлаганите програми са подходящи за хора с недобра физическа подготовка. Занимание за гъвкавост и тонус, изпълнено под ритъма на музика.

Тренировъчни програми

Народни хора

В зала Ареа се провеждат часовете по български народни хора. Групата за начинаещи изучават най-пополярните български хора, а групата за напреднали надграждат вече увладените хора, като учат по-сложни по стил и характер елементи.

Часовете по български народни хора спомагат за тонуса и общата релаксация на духа от многообразието на български фолклорни ритми. По кратко казано, изморяваш се с удоволствие, релаксираш и се обогатяваш.

Предлагат се занимания за младоженци, кумуве и техните близки, които искат да направят празника си за кратко време още по-весел и незабравим.

Индийски танци

В школата на Раджуника, с ръководител Капка Кумар, ви очакват фитнес и релаксация, без възрастови граници!

Разнообразие за Вашите партита с езкозичните оригинални танци на единствената в България танцова формация Раджуника и хореографиите на Капка Кумар!Александър А. <info@area-bg.com>
Тук акцента пада върху качеството на движенията и правилното им изпълнение, а не върху количеството Комбо гимнастика Разнообразие за Вашите партита с езкозичните, оригинални танци на единствената в България индийска танцова формация Раджуника и хореографиите на Капка Кумар Занятия по аеробика Тренировки по Тае Бо

форум на пътешественика
Няма мненияИзпрати на приятел Изпрати на приятел


Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | България Обекти - Спортна зала Ареа - София, София град, информация, история, култура, забележителности в София, балнеология, екопътеки, маршрути, спорт в София, снимки от София, туризъм в София град, настаняване в хотели в София, София град; частни квартири в София град.
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.