Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
България
версия за печат на принтер София град Карта на БългарияИзбор по карта
Търсене

България

Сауната


Сауната е един чудесен начин да се почувствате по-жизнени и енергични, като повишите жизнените сили и тонуса на вашето тяло. С помощта на сауната предизвиквате обилно потене, посредством което се отделят токсини, стимулира се кръвообращението, намалява се кръвното налягане, отпускат се мускулите и се подобрява имунната система.

Процедурата започва с вземане на душ, с цел осигуряване чистота на тялото и по лесна секреция на потните жлези. Започнете с кратки престои, от порядъка на 3-4 минути, като при всяко следващо посещение може да увеличавате времето. В паузите вземайте душ.

Необходимата температура е между 60 и 90 градуса, като за първоначалните посещения е подходяща по-ниската, а за всяко следващо е възможно тя да бъде повишавана.

Подходящо е сауната да бъде комбинирана със спорт, като това засилва нейния ефект.

Сауната не е подходяща за хора със сърдечни проблеми и с ниско кръвноналягане.д-р Донов

форум на пътешественика
Няма мненияИзпрати на приятел Изпрати на приятел


Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | България Балнео - Сауната - Щъркелово гнездо, София град, информация, история, култура, забележителности в Щъркелово гнездо, балнеология, екопътеки, маршрути, спорт в Щъркелово гнездо, снимки от Щъркелово гнездо, туризъм в София град, настаняване в хотели в Щъркелово гнездо, София град; частни квартири в София град.
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.