Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
България
версия за печат на принтер София град Карта на БългарияИзбор по карта
Търсене

Симеоново

п.к. 1434 тел.код 02

Тае бо


Тае бо е занимание с огромна аудиториа. Това е тренировка с динамичен характер, съчетана от аеробика, карате и бокс. С него вие имате възможност, в един забавен и приятен час, да разпуснете, стопите излишните килограми и достигнете перфектна форма на всички части от тялото.

Тренировката е с продължителност 60 минути. Заниманието започва с разгряване, преминавайки в динамични комбинации, състоящи се от лесно усвоими движения. Продължава с упражнения с гири, а след това тренировка за проблемни зони - корем, крака и седалище.

Завършва със стречинг, което гарантира вашето добро настроение и тонус.

Започнете и се уверете сами!форум на пътешественика
Няма мненияИзпрати на приятел Изпрати на приятел


Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | България Екстремен - Тае бо - Симеоново, София град, информация, история, култура, забележителности в Симеоново, балнеология, екопътеки, маршрути, спорт в Симеоново, снимки от Симеоново, туризъм в София град, настаняване в хотели в Симеоново, София град; частни квартири в София град.
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.