Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
България
версия за печат на принтер София град Карта на БългарияИзбор по карта
Търсене

Симеоново

п.к. 1434 тел.код 02

Пилатес


Представете си програма, за която винаги сте си мечтали, която ви завладява, която ви оставя освежени и ви изпълва с чувство на физическо и психическо удовлетворение. Програмата Пилатес дава именно това, дори и повече.

Системата Пилатес, се състои от упражнения, които са съсредоточени в развитието на гъвкавостт силата на цялото тяло, без натрупване на телесна маса. Упражненията се изпълняват в бавно темпо, на фона на спокойна и релаксираща музика и са подходящи за всички възрастови групи и хора с всякакво фитнес ниво. Акцента пада върху качеството на движенията и правилното им изпълнение, а не върху количеството.

В пилатес са включени са елементи от каланетика, балет и йога.

Освободете от напрежението, отрицателните емоции и се поувствайте освежени и тонизирани!

Останете завинаги млади и хубави с пилатес!форум на пътешественика
Няма мненияИзпрати на приятел Изпрати на приятел


Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | България Екстремен - Пилатес - Симеоново, София град, информация, история, култура, забележителности в Симеоново, балнеология, екопътеки, маршрути, спорт в Симеоново, снимки от Симеоново, туризъм в София град, настаняване в хотели в Симеоново, София град; частни квартири в София град.
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.