Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
България
версия за печат на принтер Пазарджишка област Карта на БългарияИзбор по карта
Търсене

България

Ловен, високопланински и хоби туризъм


Добре дошли в курорта Цигов чарк, намиращ се в една от живописните части на Западните Родопи, на брега на язовир Батак!

Прекрасният въздух, планинската природа и очарователните гледки са чудесни предпоставки за пълноценна и спокойна почивка. Язовир Батак предлага отлични условия на любителите на риболова и водните спортове, което го прави любимо място за туристите.

Курортът Цигов чарк е идеален за ловен, високопланински и хоби туризъм. Предоставя отлични възможности за целогодишни екомаршрути, както и за зимни спортове.

Курортът Цигов чарк се намира на 1 100 м надморска височина. Отстои на 160 км от София, на 75 км от Пловдив, 7 км от Батак, на 15 км от Велинград и на 36 км от Пазарджик.

Язовир Батак е с дължина 17 и ширина 4 км.форум на пътешественика
Няма мненияИзпрати на приятел Изпрати на приятел


Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | България Планински - Ловен, високопланински и хоби туризъм - Цигов чарк, Пазарджишка област, информация, история, култура, забележителности в Цигов чарк, балнеология, екопътеки, маршрути, спорт в Цигов чарк, снимки от Цигов чарк, туризъм в Пазарджишка област, настаняване в хотели в Цигов чарк, Пазарджишка област; частни квартири в Пазарджишка област.
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.