Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
България
версия за печат на принтер Ловешка област Карта на БългарияИзбор по карта
Търсене

България

Атмосфера на традиции


Ако досега не сте се разтоварвали в някое планинско населено място и не сте практикували селски туризъм, Априлци е подходяща дестинация за Вас. Априлци е градче, сгушено в подножието на Стара планина. Тук битува атмосфера на традиции, която по уникален начин се съчетава със съвременния облик на града.

В Априлци се намират едни от най-уютните селски хотели в България, където удобствата са създадени, за да можете Вие и Вашето семейство да прекарате своята ваканция в прекрасни условия. Те са подходящи както за ваканция със семейството, така и за работна среща.

Тук можете да опитате предизвикателствата на конния туризъм, да половите риба в близките реки или просто да се любувате на красивата природа. Именно заради нея Априлци се слави като едно от първите места по наситеност на кислород, което се отразява благотворно върху човешкия организъм.форум на пътешественика
Няма мненияИзпрати на приятел Изпрати на приятел


Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | България Планински - Атмосфера на традиции - Априлци, Ловешка област, информация, история, култура, забележителности в Априлци, балнеология, екопътеки, маршрути, спорт в Априлци, снимки от Априлци, туризъм в Ловешка област, настаняване в хотели в Априлци, Ловешка област; частни квартири в Ловешка област.
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.