Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
България
версия за печат на принтер Планини Карта на БългарияИзбор по карта
Търсене

България

Колоездене в Ярлово

Село Ярлово се намира южно от София, в южните склонове на Витоша. Теренът около селото е много подходящ за каране, тъй като е хълмист, с добри черни пътища и маршрутите минават през разнообразни места и красиви гледки. По пътя можете да откриете чудесни места за почивка и пикник, както и хубави гори, които да ви скрият от горещото слънце.

Преходите около Ярлово са подходящи за пролетта и есента, защото южното изложение предлага чудесен припек в слънчевите дни. През лятото си е доста напечено. Ако има вятър, трябва да имате предвид, че може да ви създава проблеми.

В село Ярлово има едно-две места, откъдето можете да се набавите с вода и храна, но за по-сигурно се подгответе предварително.

До Ярлово можете да стигнете с автомобил от София за около 40-50 минути, да покарате няколко часа около селото и после да се върнете. Вариантът е много подходящ за тези, които искат повече да починат, отколкото да се натоварват. Приятното каране се съчетава с много възможности за почивки по полянките наоколо.форум на пътешественика
Няма мненияИзпрати на приятел Изпрати на приятел


Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | България Екстремен - Колоездене в Ярлово - Витоша, Планини, информация, история, култура, забележителности в Витоша, балнеология, екопътеки, маршрути, спорт в Витоша, снимки от Витоша, туризъм в Планини, настаняване в хотели в Витоша, Планини; частни квартири в Планини.
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.