Русская версия English version
Пътеводител - информация за дестинации
Версия за печат на принтер Америка Карта на света
Търсене
Сен Пиер и Микелон 

Населено място: 

Разходки и наблюдение на птици


Поемете дълбоко дъх! Прашните градове са твърде далече, сега сте насаме с природата.

Наблюдение на птици – Телескопи, бинокли и наръчници са част от необходимите за целта неща за всеки посетител на островите. Орнитолозите са идентифицирали над 300 вида птици в Сен Пиер и Микелон и всяка година посветени на това мъже и жени сверяват списъците на пролетните и есенни миграции и правят Коледното преброяване.

Разходки и природни пътеки – И трите острова са опасани от древни пътеки, използвани от ловци и любители на природата. В Сен Пиер, лунните пейзажи са на една ръка разстояние от дълбоките долини, чиито потоци и езера са издълбани през последния ледников период. В Микелон и Ланглейд се наблюдават тюлени и диви коне, на самите пясъчни дюни, изпълнени с останки от корабокрушения. Във вътрешността пейзажите се променят бързо, от торфени блата до гори.

На разходка излизайте само с водонепромокаеми и ветроустойчиви дрехи, на пластове, за да може да събличате и обличате част от тях при необходимост. Носете и раница с резервни дрехи и храна, особено шоколад и други източници на на бърза енергия. Купете си подробна карта и помнете, че каменистият терен и скалите са опасни. Спазвайки тези изисквания, ще си осигурите безопасно и приятно преживяване.Андрей Цеков, УНСС - спец. Туризъм


форум на пътешественика
Няма мнения


Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Сен Пиер и Микелон - История, пътеписи, туризъм, забележителности, хотели
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.