Русская версия English version
Пътеводител - информация за дестинации
Версия за печат на принтер Азия Карта на света
Търсене
Китай 

Населено място: 

Бара на сълзите

5 eвро на час, за да поплачеш в “Бара на сълзите”

Предприемач от китайския град Нанжинг, разположен в източната част на страната, се радва на огромен успех благодарение на оригиналната си концепция за бар, представляващ място, където можеш да си поплачеш на спокойствие срещу скромната сума от 50 юана (около 5 евро) на час.

"Барът на сълзите" разполага само с няколко маси и едно сепаре, но за сметка на това на посетителите в заведението се предлагат в изобилие носни кърпички, съобщава агенция “Нов Китай”.

Собственикът на необичайното заведение Луо Джун преди е работел като шеф в брачна агенция и забелязал, че повечето от клиентите му изпитват неудържима нужда да си поплачат, като съответно от там му дошла и идеята за бара.Петко Геройски


форум на пътешественика
Няма мнения


Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.