Русская версия English version
Пътеводител - информация за дестинации
Версия за печат на принтер Америка Карта на света
Търсене
Аржентина 

Населено място: 

Да снимаш крокодили

Единствено на кон е възможно да доближиш крокодилите в ляносите на Ориноко
Единствено на кон е възможно да доближиш крокодилите в ляносите на Ориноко

Не съм добър ездач, но се наложи да се кача на кон в ляносите на Ориноко. Това са области, които реката при ежегодните си разливи залива, след това се оттегля. Там има доста крокодили. Те са интересни за снимане, но не може да стигнеш до тях - много са плашливи. Усещат от доста далече и - хоп - топват се във водата и отгоре остават само две очи и ноздри - не се вижда крокодилът.

Местните хора ми додоха акъл, че е най-добре да се кача на кон. И наистина стигнах на 5-6 метра от крокодила, но камерата беше механична - тракаше доста. В момента, в който я включих, конят щеше да ме хвърли точно пред муцуната на крокодила, защото се стресна. И крокодилът пак се скри и пак не успях да го заснема.Симеон Идакиев


форум на пътешественика
1 мнение


Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.