Русская версия English version
Пътеводител - информация за дестинации
Версия за печат на принтер Европа Карта на света
Търсене
Андора 

Населено място: 

Воден рай


До най-големите термални извори на Южна Европа в градчето Калдеа, което в превод от каталонски означава "тонизираща, топла вода" се достига, като само се премине мостът над реката. Тук е изградено невиждано със своите удобства и красота съоръжение, наречено "Воден рай". Той е гигантска обществена баня, издържана изцяло в доста футуристичен стил, която съчетава всички форми на бани и начини на къпане в цялата история на света. Свързани с водопади множество басейни, с умело прикрити между тях сауни, парни душове, гейзери, джакузита, масажни помещения, солариуми, са нещо наистина невиждано. Струва си да бъде заплатена високата цена за достъп в това място за богоизбрани, особено ако дойдеш тук, след като допреди половин час си се пързалял по пистите.

Друго чаровно градче с име Ордино се слави като най-романтичното място в Андора. Мощните планини са притиснали неговите средновековни сгради, приспособени днес според вкусовете и на най-претенциозните.

Просто не е за вярване!Николай Генов

Тук е изградено невиждано със своите удобства и красота съоръжение, наречено "Воден рай" Най-големият ултрамодерен термален комплекс в Европа За да се ориентирате сред сложната плетеница от серпентини ще ви подскажем: Това е лоби барът. До огромният минерален закрит басейн (35 С) ви очакват джакузи, сауна, турска баня с евкалиптова пара, Римски терми с контрастни вани (14 и 36 С), хидромасажен душ и много други Само тук можете да се насладите на чудодейната сила на водата, извираща от топлите недра и да изпитате истинско удоволствие след дневните ски спускания В откритото джакузи бързо ще се ободрите след бурната дискотечна нощ

форум на пътешественика
Няма мнения


Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.