Спортна зала Ареа


Имате свободно време?
Излезли сте от форма ?
Искате да се тонизирате?

Спортна зала Арея ще Ви даде всичко, от което имате нужда. Предлаганите програми са подходящи за хора с недобра физическа подготовка. Занимание за гъвкавост и тонус, изпълнено под ритъма на музика.

Тренировъчни програми

Народни хора

В зала Ареа се провеждат часовете по български народни хора. Групата за начинаещи изучават най-пополярните български хора, а групата за напреднали надграждат вече увладените хора, като учат по-сложни по стил и характер елементи.

Часовете по български народни хора спомагат за тонуса и общата релаксация на духа от многообразието на български фолклорни ритми. По кратко казано, изморяваш се с удоволствие, релаксираш и се обогатяваш.

Предлагат се занимания за младоженци, кумуве и техните близки, които искат да направят празника си за кратко време още по-весел и незабравим.

Индийски танци

В школата на Раджуника, с ръководител Капка Кумар, ви очакват фитнес и релаксация, без възрастови граници!

Разнообразие за Вашите партита с езкозичните оригинални танци на единствената в България танцова формация Раджуника и хореографиите на Капка Кумар!Александър А. <info@area-bg.com>


Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.