Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Информация за хотели и настаняване в България
хотели в Велико Търново Карта на БългарияИзбор по карта
Информация за Велико Търново Информация за Велико Търново

Настаняване >> Велико Търново >>

къща Ташков Три звездиТри звездиТри звезди


резервация
Град: Велико Търново
Адрес:ул. Генерал Гурко 19
Местонахождение:Къща "Ташков" се намира в старата и романтична част на града, на 5 минути пеша от идеалния център. Очарователната атмосфера се допълва от живописните завои на река Янтра. От прозорците и верандата се открива прекрасна гледка към паметника на Асеневци, основоположници на Второто българско царство и картинната галерия, изглеждащи като остров в средата на изпълнения с романтика и сантименталност град.
Описание:Къща "Ташков" разполага с два етажа, всеки с отделен санитарен възел. На първия етаж има голяма и просторна баня с вана, където можете да се отпуснете, слушайки музика. Целият етаж представлява едно просторно помещение с модерно кухненско обзавеждане и холна гарнитура. Можете да намерите всички удобства, необходими за Вашия престой - кафе-машина, мини-бар, телевизор, климатик, стереоуредба. Ако желаете, можете да превърнете дивана в удобно легло за двама.

На втория етаж има две стаи, обзаведени с вкус от нашите дизайнери. Едната е с двойно легло. От нея можете да излезете на верандата. До нея се намира малка и очарователна стая с две легла и прекрасен изглед. Всяка от стаите разполага с климатик, телевизор, гардероб, работна маса.

Няма нужда да се притеснявате, дали ще пропуснете закуската, тя ще Ви бъде сервирана тогава, когато желаете. Вие можете да наемете цялата къща, отделен етаж или просто отделна стая.
Обектът работи: целогодишно
Етажи: 2   капацитет: 6
Номера: 3    двойни: 3
Туризъм: планински културен
Заведения: кухня
В стаите: cable TV климатик мини бар радио румсервиз
Санитарен възел: вана самост. сан. възел
В комплекса: информация
Платени услуги: rent-a-car екскурзии трансфери
Атракции:
(забележителности) 
Спокойствието Ви е гарантирано, а ако Ви липсва динамика, наблизо се намира центъра на града, където можете да намерите много развлечения, хубави ресторанти с добра кухня, кафе-сладкарници, барове и дискотеки. А след като се приберете, уморени след дългия и напрегнат работен ден или след дългата и незабравима нощ, изкарана в развлечения, можете да се насладите на спокойствието, което ви предлага къща "Ташков".

форум на пътешественика
Няма мнения

Моля уведомете ни <тук> за промени в условията за настаняване, леглова база и анимационни програми. Изпратените актуалната информация и снимков материал ще бъдат добавени своевременно. Journey.bg не носи отговорност за достоверността на публикуваната информация.