Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Информация за хотели и настаняване в България
хотели в Пловдив Карта на БългарияИзбор по карта

къмпинг Тракия Две звездиДве звезди

Град: Пловдив [ обща информация ]

Вашето зелено убежище!

Къмпинг Тракия, в комплекс Четвъртии километър, е разположен само на три километра от Международния пловдивски панаир, сред естествена гориста местност и е подходящо място за Вашата незабравима почивка сред природата. Вашето зелено убежище!

На Ваше разположение са и 12 бунгала, всички с по две стаи (10 стаи с две единични легла и 14 стаи с едно двойно легло).

Комплекс 4 километър предлага възможност за къмпиране. Базата е подходяща за настаняване на ученически групи и туристи, търсещи спокойствие и тишина в близост до града.

Всички бунгала са със самостоятелни санитарни възли, а част от тях имат и климатик.

На разположение на гостите е кафе-аперитив, със 110 места и прекрасна прохладна градина сред естествена гориста растителност.


Дата: 2009-07-10

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр. 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
къмпинг Тракия Пловдив | Journey.bg - Информация, снимки, материали и отзиви за къмпинг Тракия **, Пловдив. Резервации и настаняване в къмпинг Тракия и още хотели в Пловдив
© 2000-2018 Journey.bg. Всички права запазени.