Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Информация за хотели и настаняване в България
хотели в Сандански Карта на БългарияИзбор по карта

хотел 10-ти километър Две звездиДве звезди

Град: Сандански [ обща информация ]

Направете своя избор!

Ресторантът разполага с 40 места
Ресторантът разполага с 40 места
Цялото оборудване е на европейско ниво
Цялото оборудване е на европейско ниво

Почивна база "10-ти километър" е на 10 километра източно от град Сандански и на 10 км от местността Попина Лъка, по поречието на река Санданска Бистрица, по посока Пирин планина. Хотелът се намира в живописна местност с чинари и борова гора. Тишината и целебният въздух на град Сандански ще укрепят вашето здраве. През зимата можете да карате ски край близката хижа Беговица, до която има писта и влек.

Базата разполага с хотел, състоящ се от 9 стаи - 5 за двама, 4 - за трима и 2 апартамента. На разположение на гостите на хотела са и фитнес, сауна, джакузи, хидромасажен душ.

Ресторантът разполага с 40 места в закритата си част и 30 - в откритата. Цялото оборудване е на европейско ниво, персоналът е висококвалифициран - предпоставки за задоволяване и на най-претенциозния вкус.

Базата разполага със собствен паркинг, а за децата предлагаме детска площадка.

Почивната база разполага със сателитна телевезия и е телефонизирана.

За търсещите активна почивка от тук започват няколко чудесни маршрута към местността Попина Лъка, Мелник, с. Рожен, Роженския манастир, м. Рупите, където се намира и храмът на известната пророчица Ванга, както и към Симпозиума по скулптура в с. Илинденци.

За гостите без собствен транспорт, но желаещи да посетят местните забележителности, базата предоставя превоз!

При предварителни заявки за тържества - празници, банкети, предлагаме подходящи менюта на комплексни цени, както и превоз на групите до базата и обратно да града.

Местността предлага редица удоволствия за любителите на спортният риболов и разходките сред природата.

За любителите на велотуризма предлагаме велосипеди и мотопеди до 50 куб.

Родителите могат да бъдат спокойни, докато се забавляват – за децата предлагаме специален кът.

Ресторантът разполага с 30 места на открито и 40 – в закрито помещение, бар, барбекю, камина. Майстор-готвачът предалага уникални ястия от традиционната българска кухня. Тук ще намерите отбрани мелнишки вина от изба Дамяница.

За гостите на хотела се предлага финладска сауна за двама души с душ. Сауната се намира в съседство с залата за фитнес. Почивната база разполага и с модерно италианско джакузи с 6 джета.

В залата за фитнес ще намерите велоергометър, степери, лежанки, щанги. За любителите на тениса предлагаме професионална тенис маса. Две боксови круши ще ви помогнат да поддържате спортната си форма.


Николай Петров Николов

Дата: 2004-02-13

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр. 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
хотел 10-ти километър Сандански | Journey.bg - Информация, снимки, материали и отзиви за хотел 10-ти километър **, Сандански. Резервации и настаняване в хотел 10-ти километър и още хотели в Сандански
© 2000-2021 Journey.bg. Всички права запазени.