Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

ІІІ издание на СПА и wелнес туризъм, Пловдив

Дата: 24.10.2007

Пловдив домакин на третото издание на СПА и wелнес туризъм в края на октомври 2007 г. Презентирането на СПА туризма, като начин на живот и привличането на клиенти за този специфичен продукт, са основните акценти, които са обект на дискусия по време на специализираното изложение.

От 24 до 27 октомври 2007 г. в Пловдив се провежда третото издание на специализираното изложение СПА и уелнес туризъм в България.

Целта на събитието, което се организира от международен панаир Пловдив, е да предостави възможност на фирми и организации да популяризират СПА и уелнес концепцията, като нов стил на живот, изграден изцяло върху здравето и красотата. Другата голяма амбиция на организатори и изложители е свързана с работа в посока развитие на СПА туризма и привличане на повече потенциални клиенти на този туристически продукт в странта ни.

В рамките на второто издание, които се проведе през 2006 г., се представиха 65 изложителя от 10 страни - СПА хотели, СПА курорти и центрове, производители и търговци на оборудване и обзавеждане за тях, уреди за водни процедури, за фитнес упражнения, апарати и препарати за лечебна и декоративна козметика, биопродукти, диетични храни и хранителни добавки, институции, асоциации и др., от България и чужбина.

Проявата премина при изключително голям интерес и от страна на специализираните посетители – български и чуждестранни туроператори, представители на хотели и курорти, лекари - общопрактикуващи, спортни, рехабилитатори, физиотерапевти, диетолози, както и инструктори, треньори, масова публика.

Изложението се провежда успоредно с международната изложба Медикус Денто Галения, която ще се проведе за 13-ти път и традиционно събира над 400 изложители и повече от 20 000 посетители.

Видяна общо: 621 рейтинг: 0.18

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.