Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Вие четете новините за Триград.
Ако искате да видите всички новини за България натиснете ТУК.
Населено място: 

Нови атрактивни маршрути за туристите в Триградското ждрело в Родопите

Дата: 06.06.2007

Общо 15 атрактивни маршрута се предлагат на туристите, които посещават Триградското ждрело в Родопите. Любителите на силни усещания могат да избират дали да плават с лодка, да покорят Харамийска пещера, да се катерят или просто да се наслаждават на красивата природа.

Via Ferrata или Железен път в скалата се нарича най-новият маршрут, който са подготвили алпинистите от местния пещерен клуб за почитателите на екстремния туризъм. Катеренето на 30-метрова отвесна скала е само част от повишаващото адреналина приключение. След това се преминава през въжен парапет, като сигурността на туристите е изцяло гарантирана. Излиза се в пещерна зала с няколко отвора към Дяволското гърло.

Все повече българи търсят в атрактивните маршрути разтоварване от стреса в ежедневието, разказват планинските водачи. Според тях, на човек му трябват малко неща, за да тръгне по пътя в скалите.

Трябва му и поне седмица отпуска, за да види всички атракции в Триградското ждрело.

Видяна общо: 606 рейтинг: 0.15

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Новини | Нови атрактивни маршрути за туристите в Триградското ждрело в Родопите
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.