Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Вие четете новините за Пловдив.
Ако искате да видите всички новини за България натиснете ТУК.
Населено място: 

Коледен базар в пловдивския панаир

Дата: 01.12.2009

В ПАНАИРА ЗАПОЧВА ГОЛЯМОТО КОЛЕДНО ПАЗАРУВАНЕ

Традиционният ГОЛЯМ КОЛЕДЕН БАЗАР започва днес в палата 8 на панаирния комплекс в Пловдив и ще продължи без прекъсване до 31 декември 2009 г.

Над 125 фирми са заявили участие досега в организирания от Международен панаир Пловдив базар, който е предпочитано място за пловдивчани и гостите на града за голямото коледно и предновогодишно пазаруване.

Производителите и търговците ще представят богата гама играчки и сувенири, бижутерия и козметика, празнична украса за дома и офиса, облекла и обувки, текстил, електроника, спортни и карнавални стоки, различни аксесоари, керамика, захарни изделия и всичко за празничната шопинг мания.

Експозициите са разположени на два етажа в палата 8 и на открити прилежащи площи. Ще бъде оформен детски кът, ще има и специална сцена за изява на талантливи изпълнители.

Големият Коледен базар е мястото, където всички могат да купят разнообразни и оригинални подаръци за своите близки. Тук пазаруването се превръща в празник, заради комфорта в панаирната палата, изненадите и атракциите, осигурени от организаторите и фирмите.

Базарът ще е отворен за посетители всеки ден от 10 до 19 часа, с изключение на 31 декември, когато ще работи от 10 до 17 часа.

Входът е свободен.

Видяна общо: 604 рейтинг: 0.15

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.