Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Вие четете новините за Пловдив.
Ако искате да видите всички новини за България натиснете ТУК.
Населено място: 

До 30 % отстъпки на коледния базар в пловдивския панаир

Дата: 03.12.2009

Известни стилисти правят безплатни прически за дамите над 50 г.

Отстъпки до 30 % предлагат фирмите, участващи в Коледния базар в панаира. Най-предпочитаният търговски център за купуване на празнични подаръци в Пловдив отвори врати и ще работи до 31 декември включително. Щандовете са разположени на два етажа в палата 8 и откритите площи пред нея.

Атрактивни играчки и гирлянди за елха, аксесоари за украса на дома и офиса, модни облекли и обувки, текстил и трикотаж, чанти и кожени изделия, златна и сребърна бижутерия, козметика, сувенири, спортни и карнавални артикули, керамика, електроника и още различни стоки, с които пловдивчани могат да зарадват своите близки за предстоящите именни дни и празници, предлагат над 130 фирми от страната и една от Йемен. Повечето производители и търговци правят намаления на цените между 10 и 30 %.

Кафенета и детски кът правят по-приятно времето, прекарано в Коледния базар на панаира. Сред атракциите е надуваемият град на динозаврите, където децата могат да си играят, докато родителите пазаруват.

За първи път дами на възраст над 50 години ще се разкрасяват с безплатни прически. В импровизирания фризьорски салон на втория етаж в палата 8 ще работят 20 елитни стилисти. Инициатори на проявата са дружество Christian of Roma Group и Международен панаир Пловдив.

Стилистите ще демонстрират своите умения на 20 и 21 декември от 10 до 18 часа. На място ще става записването за пакет от процедури – подстригване и измиване с луксозна професионална козметика за коса. Очаква се, че за два дни стилистите ще успеят да променят визията на 150-200 жени, съобщиха от Christian of Roma Group.

Много повече ще са онези, които ще могат да се насладят на празничната програма, осигурена от Международен панаир Пловдив по време на базара. Коледните концерти ще започнат на 17 декември, с изпълнение на фолколорен танцов ансамбъл «Матевски» от 17.30 ч на сцената на втория етаж в палата 8. На 20 декември там ще се изяви арт група Славена от 11 часа. На същото място ще се представи детската вокална формация Омайниче на 22 декември от 17.30 ч.

Базарът ще е отворен за посетители всеки ден от 10 до 19 часа, а на 31 декември - от 10 до 17 часа. Входът е свободен.

Видяна общо: 796 рейтинг: 0.20

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.