Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Вие четете новините за Пловдив.
Ако искате да видите всички новини за България натиснете ТУК.
Населено място: 

Пуснахме нашенско биовино

Дата: 21.12.2009

Биовино от първите колекции на български изби ще може да бъде дегустирано по време на международната изложба за лозарство и винарство Винария 2010, която ще се проведе през март 2010 г., в рамките на международния панаир в Пловдив.

Новите напитки са произведени от органично грозде, отгледано по авангардни технологии, щадящи околната среда. Експерти очакват производството и потребителския интерес към биологичния продукт да стимулират износа на наши вина, който намаля с над 40 %, заради кризата.

По предварителна информация на Винария 2010 Република Южна Африка ще участва със свои вина. Страната ще представи виното, което ще се пие на Световното първенство по футбол догодина.

Италианските винопроизводители пък ще представят богата гама от напитки на традиционната експозиция Вкусове от Италия.

Видяна общо: 885 рейтинг: 0.22

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.