Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

 
 
1876 лв.
- ТУР -
АЗЕРБАЙДЖАН-ГРУЗИЯ8…
Вие четете новините за Лозенец.
Ако искате да видите всички новини за България натиснете ТУК.
Населено място: 

Къмпинг Юг става модерен ваканционен комплекс

Дата: 10.04.2008

Ваканционен комплекс Соут Сендс ризорт ще бъде изграден на мястото на бившия къмпинг Юг до село Лозенец. Комплексът ще бъде разположен на 20 метра от плажната ивица. Проектиран е с шест секции, всяка с отделен вход и общо 248 апартамента.

На територията на Соут Сендс ризорт ще има още зона за отдих, детска площадка, открит и закрит басейн, фитнес център, SPA комплекс, магазини, два ресторанта, кино и паркоместа.

Сутеренът е решен с подземен паркинг и технически помещения. Проектът е дело на Атика Р5 ООД. Инвеститор е Нотекитен ООД, а контрактьор и изпълнител на проекта - Унистрой ЕООД. Фирмата е изпълнила за четири години няколко сгради в централната градска част на Бургас, както и няколко комплекса по Южното Черноморие - в Лозенец, Синеморец и Свети Влас.

Строителството на Соут Сендс ризорт е започнало от февруари тази година, а завършването на комплекса е предвидено за май 2010 г.

Още един ваканционен комплекс от затворен тип израства в Лозенец - Емберли. В него инвестира Емберли дивелъпмънтс ООД. Емберли е старото име на Лозенец и в превод от турски означава сорт грозде, отглеждано по тези места в миналото. Мястото е предпочитано досега от българските летовници, живеещи в големите градове.

Комплексът в Лозенец е проектиран от архитектурно студио Арт ню вижън върху 7400 кв.м площ в северната част на Лозенец, близо до морския бряг. Той ще разполага с общо 116 апартамента, лобибар, спортен център, салон за красота, открит басейн за деца и паркоместа. В комплекса ще има условия за всякакъв вид воден спорт, тъй като в Лозенец работят две училища - за сърф и кайнтсърф. Фирмата, която изпълнява строителството, е Анабела билд ООД. Пусковият срок на обекта е 1 юни 2009 г. След откриването на комплекса той ще се управлява и поддържа от Пропърти мениджмънт БГ ООД.

Видяна общо: 2507 рейтинг: 0.75

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

почивки