Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Вие четете новините за Слънчев бряг.
Ако искате да видите всички новини за България натиснете ТУК.
Населено място: 

Цените по Черноморието за следващата година ще станат европейски

Дата: 04.09.2007

Цените по Черноморието за следващата година ще станат европейски. Това каза Веселин Налбантов, член на Управителния съвет на Съюза на собствениците в Слънчев бряг. “До сега туроператорите работиха против цялата туристическа индустрия като сключваха договори с бизнеса на ниски цени, а иначе туристическите пакети, които предлагаха в чужбина бяха на нормалните европейски цени. От другата година това ще се промени”, коментира Налбантов. Той добави, че спекулациите, че на морето е презастроено и че това ще окаже негативен ефект на туризма, не са верни. Хотелите сега са препълнени, а бизнесът прави опит цените за българи да са по-приемливи.

“В края на сезона в страната ни обикновено идват по-възрастни хора, които могат повече да си развържат кесийката”, коментира Налбантов. Туристическият сезон по Черноморието се очаква да приключи на 10-15 октомври.

Видяна общо: 543 рейтинг: 0.13

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Новини | Цените по Черноморието за следващата година ще станат европейски
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.