Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Вие четете новините за Слънчев бряг.
Ако искате да видите всички новини за България натиснете ТУК.
Населено място: 

Слънчев бряг стана евтин рай за 30 000

Дата: 03.10.2007

Евтин рай напълни Слънчев бряг с 30 хиляди туристи.

В разгара на циганското лято халба бира върви по 60-80 ст., а пържолата е петарка. "Който е хитър, кара морска ваканция през октомври. Докато в цялата страна цените скачат, при нас всичко поевтинява", коментират хотелиери и кръчмари. Кафето е 60 ст., докато само преди 10 дни тръгваше от 1,50 лева нагоре. Големият дюнер, който в разгара на сезона струваше 8 лева, сега се продава по караваните за 2,50-3 лв. Два пъти са поевтинели и пиците - от 6 на 3 лв. парчето. Колкото и невероятно да звучи, в началото на есента човек може да похапне супа в крайморските кръчми само за 1,50 лв. Пържола на тиган пък струва между 5 и 7 лева, а кашкавал пане е 3,50 лв.

Хотелите от Обзор до Синеморец също свалиха драстично цените. С изгодни оферти изкушават дори най-луксозните комплекси в Слънчев бряг. В категория 4 и 5 звезди нощувката струва от 50 до 70 лева.

В 3-звездните хотели пък цените са направо символични - между 23 и 40 лв. От тази седмица се очаква още 20% намаление.

Масово са поевтинели и частните квартири на юг от Созопол. В момента прилична стая може да се наеме на цена от 6 до 10 лева.

Видяна общо: 474 рейтинг: 0.12

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.