Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Вие четете новините за България.
Ако искате да видите всички новини натиснете ТУК.
Населено място: 

Искат 12 лева за легло в Банско

Дата: 30.01.2007

Падналият сняг напълни курорта Банско. 60 на сто от луксозните и семейните хотели, както и частните квартири вече са заети.

Местата са заети предимно от български туристи. Не са малко и тези, които са тук за европейската купа по ски алпийски дисциплини за жени, обясни шефката на Съюза на туристическия бизнес в града Янка Рахова. Тя обаче предупреди, че само още 3 дни нощувките ще са евтини. Веднага след първи февруари цените ще се повишат от 10 до 15 на сто, но не и повече, допълни Рахова. Затова сега е най-евтино да се карат ски в Пирин планина. Само за 15 лева може да намерите легло в семейните хотели. В частните квартири пък цената пада на 12 лева. В тези цени обаче не влиза закуска. С нея нощувката в семеен хотел е между 20 и 25 лева. В тризвездните хотелски комплекси двойната стая с включена закуска не надхвърля 100 лева. В четиризвездните пък цената на двойната стая със закуска достига до 120 - 140 лева.

Видяна общо: 559 рейтинг: 0.14

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.