Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Вие четете новините за България.
Ако искате да видите всички новини натиснете ТУК.
Населено място: 

Строят мол и 5-звезден хотел в Сандански

Дата: 31.01.2007

Проектът на мол-Сандански предвижда той да бъде построен в парковата зона на града, срещу Интерхотел "Сандански". Ще бъде пететажен и разположен на площ от 8440 кв. м.

Мoл-Сандански ще разполага 51 търговски обекта, банков офис, казино, заведения, нощен бар, кино зали, спа-център и хотелска част. До средата на летния сезон мол-ът ще отвори врати за посетители.

Инвестицията в мол-Сандански е на стойност 14 млн. лева. Съсобствениците на "Сандански Пропърти" - Иван Ковачев и Арбен Караджа - очакват инвестицията да бъде върната до 12 години.

"Предвид стратегическото място на град Сандански - между две граници, е рентабилно изграждането на голям търговски център", обобщават Ковачев и Караджа.

Архитектът на известния "Интерхотел-Сандански" - Ненко Ненков, е проектант и на първия "Кондоминиъм хотел" на Балканския полуостров, който ще бъде построен в Сандански на площ от 50 000 кв.м, ще има 5 етажа и 611 апартамента.

Заедно със "Сандански" Пропърти" във финансирането на проекта участват и английски инвестиционни фондове.

Този тип имот, наречен "Кондоминиъм", предоставя възможност на всеки турист да закупи стая или апартамент, за чието стопанисване и менажиране "Сандански Пропърти" предлага консултиране.

"Кондо-хотел" с 130 стаи и спа-център ще бъде построен и в град Мелник. Спа-обслужването ще се фокусира на терапиите с вино, които са хит във Франция, Италия и САЩ.

Sandanski1.com

 

Видяна общо: 887 рейтинг: 0.22

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.