Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Вие четете новините за България.
Ако искате да видите всички новини натиснете ТУК.
Населено място: 

Албена АД ще отдава под наем 35 обекта

Дата: 31.01.2007

"Албена" АД ще отдава под наем 35 обекта в туристическия комплекс. Началните цени са от 7 хиляди лева за 14 кв.м /в магазин "Орлов"/ до 375 хил. лева за База "Нептун 1". Сред стоките, които могат да се търгуват са битова електроника, картини и сувенири, обувки, кристал и стъкло, дискове, злато, сребро.

Комплексът разширява възможностите за реклама чрез билбордове, калкани, ракети, табели, разположени на най- оживените места. "Албена" ще разпространява листовки по рецепциите на всички 43 хотела.

Хотел "Каликара" в Албена ще бъде изцяло климатизиран и обновен, съобщават от комплекса. На мястото на хотел "Братислава" продьлжава изграждането на база "Фламинго" с модерни студия и апартаменти, предвижда се и нов басейн.

Радио Добруджа

 

Видяна общо: 644 рейтинг: 0.16

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.