Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Вие четете новините за България.
Ако искате да видите всички новини натиснете ТУК.
Населено място: 

Комплекс в Лозенец наподобява яхта

Дата: 30.10.2007

Акостирала в морския залив яхта - това е асоциацията, която трябва да създава апартаментният комплекс, който започва да се строи в Лозенец. Теренът има непосредствен достъп до залива на курортното селище в най-южната черноморска община Царево. Намира се на 3 км от Китен и е в близост до природни забележителности като река Караагач и защитената местност Карадере.

Инвеститор на обекта е Ем Ейч инвест (МН Investments Ltd.

Поради голямата денивелация на терена от 7-8 метра той е решен на различни нива. Проектантите са предвидили дървени перголи, дървени тавани на балконите и мачта в архитектурното си решение на сградите. Те се допълват от живописния дизайн на двора с басейна. В близост до басейна има воден бар с водопад и мост.

Външният двор на комплекса ще бъде оформен по специален проект, дело на фирма Булмикс ООД, като е постигнато озеленяване 55%.

Общата разгъната застроена площ на комплекса е 15 357 кв.м, от които надземната площ е около 10 000 кв.м. Сградата е решена от три тела под формата на разтворена книга. За всяко тяло е предвиден самостоятелен вход. Осигурен е изглед към морето за максимален брой от апартаментите и лесен достъп до морския бряг и плажната ивица.

Апартаментите са няколко вида - луксозни, студиа и едностайни. Луксозните жилища с изглед към морето имат балкони като корабни палуби. Предвидено е в строителството да бъдат използвани естествени материали, имащи значение за постигане на екологичен ефект. Целият комплекс ще бъде снабден със сплинклерна пожарогасителна система.

Комплексът разполага още със СПА комплекс, магазини и няколко офиса. Предвижда се обществено-обслужваща зона, която ще бъде изградена в съседния имот. Строителството на обекта ще започне в началото на декември 2007 г.

Видяна общо: 538 рейтинг: 0.14

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.