Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Вие четете новините за България.
Ако искате да видите всички новини натиснете ТУК.
Населено място: 

Разграбиха евтините куверти за Нова година

Дата: 05.11.2007

Евтини куверти за 8 декември и Нова година се грабят като топъл хляб на Панаира на туризма и свободното време. Юбилейното 30-о издание на форума бе открито вчера в Двореца на културата и спорта. По 89 лева излиза на човек купонът за студентския празник в Смолян. Пакетната цена включва две нощувки със закуски и вечеря.

С 10 лева отгоре струва нощувка в студио или мезонет. За Коледа и Нова година има оферти по 117 и 132 лева, с три нощувки, закуски и празнична вечеря, също в хотели в Смолян и край Пампорово. Малко по-скъпо - 220 лева, струва пакетът за новогодишните празници на връх Бузлуджа или в хотел до Тракийската гробница в Казанлък. Албена АД пък предлага четири дни по 384 лв. в обновените си хотели Бор и Еделвайс в Боровец. Дружеството има и примамлива оферта за хотел Демаск, който е в сърцето на Швейцарските Алпи - нощувка, закуска и вечеря излизат само 55 евро на човек.

Общо 85 фирми от бранша наредиха щандове на изложението. 19 общини презентират своите туристически обекти.

Българският туризъм очаква постъпления в размер на 2,5 млрд. евро до края на годината, което е ръст от 15 на сто, каза председателят на Българската туристическа камара доц. Цветан Тончев.

в-к Стандарт

Видяна общо: 403 рейтинг: 0.10

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.