Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Вие четете новините за България.
Ако искате да видите всички новини натиснете ТУК.
Населено място: 

Общо 5 компании представят България на зимното туристическо изложение в Москва

Дата: 06.11.2007

Държавната агенция по туризъм /ДАТ/ организира участието на България на зимната Международна туристическа борса от 1 до 3 ноември в Москва с информационен щанд, където бяха представени пет туристически компании. Това съобщи пресцентърът на агенцията.

През 2006 г. в изложението са участвали над 260 фирми, спортни клубове и федерации, зимни курорти и туристически организации от Русия, Франция, Австрия, Испания, Италия, Германия, Словакия, Турция. Миналата година изложението са посетили над 20 000 души, от които 70 на сто са били крайни клиенти, а 30 на сто - туристически фирми и агенции.

В последните години България се утвърждава на руския пазар като зимна туристическа дестинация, която предлага високо качество на услугите в ски-курортите и атрактивни цени. ДАТ участва за трети път на това изложение.

Видяна общо: 389 рейтинг: 0.09

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Новини | Общо 5 компании представят България на зимното туристическо изложение в Москва
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.