Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Вие четете новините за България.
Ако искате да видите всички новини натиснете ТУК.
Населено място: 

Кметът на Банско забрани строителството в града от 1 декември

Дата: 20.11.2007

Кметът на община Банско Александър Краваров обяви, че се спира строителството в града от 1 декември 2007 г. до 1 април 2008 г.

Това той съобщи миналата седмица, на среща с инвеститори и строители - представители на над 30 фирми, и ръководители на РПУ - Банско.

С разпореждане на кметската управа ще бъдат затворени през този период за лекотоварни и товарни автомобили улиците Явор, Иконом Чучулаин, Глазне, Пирин, България и Цар Симеон.

Обектите, намиращи се в местностите Св. Иван и Гуровица, ще могат да продължат своята работа без събота и неделя.

Обектите в местностите Асаница, Шипоцко и Пещерите няма да работят, докато фирмите не изградят околовръстен път в посока входа на Банско - Зъбиница - Раковица - Белизмата, заяви кметът. Въпросният маршрут е указан още през май 2007 г., но фирмите не са изпълнили изискванията.

Паркирането на леки коли, собственост на строителни работници, ще бъде забранено по ул. Глазне, Пирин и в района на хотел Кемпински Гранд Арена. Община Банско ще осигури допълнителни терени за паркиране около началната станция на кабинковия лифт, но те ще бъдат платени, обяви още кметът Краваров.

в-к Дневник

Видяна общо: 628 рейтинг: 0.15

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Новини | Кметът на Банско забрани строителството в града от 1 декември
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.