Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Вие четете новините за България.
Ако искате да видите всички новини натиснете ТУК.
Населено място: 

Българските зимни курорти предлагат достъпни цени

Дата: 20.11.2007

В България може да се почива не само през лятото, но и през зимата. Едни от най-известните зимни курорти – Пампорово, Боровец и Банско, предлагат много добри условия. Цените са напълно достъпни. Офертите за Новогодишните празници варират между 590 и 700 евро на човек в най-стария ски курорт Боровец. В Банско ваканцията за една седмица излиза около 500 евро, писа миналата седмица, украинското икономическо списание Денги.

Тези, които отиват на ски в България, трябва да са подготвени, че по-старите курорти ще ги посрещнат с типична съветска архитектура. Почивката в Банско може да бъде помрачена от неспиращите строежи. Като цяло в България може да се изкара една хубава ваканция, тъй като има много развлечения, а и скиорите не трябва да чакат на опашки за ски съоръженията, посочва изданието.

Видяна общо: 498 рейтинг: 0.12

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.