Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Вие четете новините за България.
Ако искате да видите всички новини натиснете ТУК.
Населено място: 

Феърплей купува 50 хил. кв. м. земи в Сапарева баня

Дата: 23.11.2007

До края на настоящата година Феърплей пропъртис АДСИЦ ще приключи закупуването на земи с площ от 50 хил. кв. м. в Сапарева баня, каза на пресконференция в Созопол Маню Моравенов, изпълнителен директор на дружеството. Покупката е във връзка с най-новия проект на компанията, който предвижда изграждане на жилищни и ваканционни апартаменти, като предвидената инвестиция за целта е 106,7 млн. лв.

Стратегията на акционерното дружество със специална инвестиционна цел, което е част от икономическата група на Феърплей интернешънъл, е ориентирана към продажба на изградените от него апартаменти.

Към края на септември инвестициите на Феърплей пропъртис възлизат на 65,354 млн. лв., като до 2011 г. от дружеството предвиждат, на базата на планираните проекти, да бъдат инвестирани общо 290,5 млн. лв. Сред по-големите проекти са ваканционното селище Санта Марина в Созопол, ваканционното селище Иван Рилски и жилищния комплекс в гр. Сандански.

Видяна общо: 578 рейтинг: 0.15

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.