Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Вие четете новините за България.
Ако искате да видите всички новини натиснете ТУК.
Населено място: 

Представят Балчик в новия туристически информационен център в Мангалия

Дата: 23.11.2007

Община Балчик ще бъде представена в новия туристически информационен център в Мангалия. Румънската община, с която Балчик е побратимен, спечели проект за разкриването на няколко центъра по програмите за трансгранично сътрудничество. Той е на стойност 200 000 евро.

Балчик е партньор по проекта. До края на месеца ще се състои и първата среща в Мангалия, на която всички партньори ще предоставят информация за ресурсите си, заяви Антон Минков от дирекция "Икономическо развитие, стопански и хуманитарни дейности, гражданска регистрация" в Общината. Балчик ще презентира на първо място културни и исторически обекти и събития от годишната си културна програма. Пред румънците ще бъдат представени и туристическите обекти в българската община.

КК Албена, като най-големия туристически субект, ще заеме централно място в презентацията. Още по-силен туристически поток от Румъния са очакванията ни от реализацията на проекта, каза Антон Минков. Контактите няма да се ограничат само до туризма. Чрез представянето ни в Мангалия се предполага и сътрудничество между българския и румънския бизнес.

Видяна общо: 687 рейтинг: 0.17

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Новини | Представят Балчик в новия туристически информационен център в Мангалия
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.