Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Вие четете новините за България.
Ако искате да видите всички новини натиснете ТУК.
Населено място: 

Строител хвърли 18 млн. за яхта

Дата: 29.11.2007

Най-богатите мъже и жени в България имат среща в Интер Експо център между 29 ноември и 2 декември. Тогава неговите зали ще се превърнат в арена на блясъка, големите пари и съдбоносните сделки. В програмата на поредния панаир на суетата ще има промоции, вечеринки и благотворителни търгове.

Първата работа на разглезените момчета е да премерят яхтите си. Yachting BG, Venid Yachts, LZ Yachting, Cruisers Yachts, Royal Yachts и Albaco Boats, най-големите вносители на луксозните плавателни съдове у нас, ще изложат каквото имат - ултраскоростни играчки и елегантни морски сирени. Всяка от тях е с различна големина и сила. Най-върлите перфекционисти по темата ще се насладят на изключително изисканата лодка Frauchier. Нейното производство е бутиково. В света годишно се правят не повече от 160 подобни екземпляра. Прочутият не само във висшите кръгове на бизнеса, но и сред хубавиците от паркетните събития Чавдар Александров ще получи специална награда. Той е най-младият собственик на най-голямата продадена в България до момента яхта Azimut. 32-годишният строителен предприемач брои за нея 18 млн. лв.

в-к Стандарт

Видяна общо: 559 рейтинг: 0.14

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.