Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Вие четете новините за България.
Ако искате да видите всички новини натиснете ТУК.
Населено място: 

КЗП приключва акция за надзор на пазара на туристически услуги в Банско

Дата: 30.11.2007

Общо 90 туристически обекта са проверени в Банско от 21 до 23 ноември, в рамките на акция за надзор на пазара при предлагане на туристически услуги в средства за подслон, места за настаняване и заведения за хранене и развлечения, съобщи Дамян Лазаров, председател на Комисията по защита на потребителите (КЗП). От проверените общо 90 туристически обекта, 39 са средства за подслон и места за настаняване и 51 - заведения за хранене и развлечения.

При проверките на средствата за подслон и места за настаняване са съставени 2 акта за следните нарушения: предоставяне на туристически услуги в некатегоризиран туристически обект; поставени надписи за вида, наименованието и категорията на туристическите обекти, които въвеждат в заблуждение туриста; цените на нощувките и другите предлагани услуги не са обявени на видно място на рецепцията и във всяка стая.

Проверките по акцията са в процес на приключване.

Видяна общо: 915 рейтинг: 0.23

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Новини | КЗП приключва акция за надзор на пазара на туристически услуги в Банско
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.