Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Вие четете новините за България.
Ако искате да видите всички новини натиснете ТУК.
Населено място: 

ГОЛЯМОТО КОЛЕДНО ПАЗАРУВАНЕ ЗАПОЧВА В ПАНАИРА НА 1 ДЕКЕМВРИ

Дата: 30.11.2007

Традиционният коледен базар се открива на 1 декември в палата 8 на Международен панаир Пловдив и ще продължи без почивни дни до 31 декември 2007 година.

233 български фирми  предлагат всичко необходимо за коледното и новогодишно пазаруване. Производители и търговци представят богата гама облекла, обувки и аксесоари, сувенири и играчки, бижутерия и козметика, празнична украса за дома и офиса, като и други артикули. Експозициите са разположени на първите два етажа в палата 8.

Големият Коледен базар е място за истински шопинг-тур. В комфортна обстановка пловдивчани и гостите на града могат да  изберат разнообразни и оригинални подаръци. Фирмите участници и организаторите от панаира са подготвили атракции, които ще изненадват посетителите в дните преди празниците.

Базарът е отворен от 10 до 19 часа, с изключение на 31 декември, когато ще работи от 10 до 17 часа. Входът е свободен.

Видяна общо: 1065 рейтинг: 0.26

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.