Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Вие четете новините за България.
Ако искате да видите всички новини натиснете ТУК.
Населено място: 

Автобусна фирма Етап-адресс откри фабрика за минерална вода

Дата: 22.05.2007

Фирма Етап-адресс АД, специализирана в автобусни превози у нас и в чужбина, изгради производствена сграда и започна дейността си по бутилиране на нова марка минерална вода - Ком, съобщиха от компанията. Реализацията на проекта стана по силата на договор за концесия на част от минералната вода от находище Бързия, с. Бързия, община Берковица, област Монтана.

Инвестицията е в размер на 5.5 млн. лв.

Според специалистите от обекта може да се добиват по 21 600 кубика минерална вода годишно. Двуетажната сграда за бутилиране на Ком е на разгънатата застроена площ от 1238,50 кв. м., като втората възлиза на 755,50 кв. м.

В момента във фабриката са наети на работа 50 души за поточната линия. В близка перспектива се планира двойно увеличаване на наетия персонал.

Фабриката за бутилиране на натурална минерална вода Ком е единствената в Северозападна България и разполага с най-модерната технология за бутилиране от 2006 г. - машините Кронес и Козме.

Видяна общо: 1117 рейтинг: 0.26

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Новини | Автобусна фирма Етап-адресс откри фабрика за минерална вода
© 2000-2021 Journey.bg. Всички права запазени.